Servicii

Bine ați venit pe pagina noastră, dedicată serviciilor Smart Imobiliare Iași, o agenție cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul imobiliar. Suntem aici pentru a vă oferi o gamă completă de servicii profesionale, adaptate nevoilor dumneavoastră, pentru a vă facilita tranzacțiile imobiliare în cel mai eficient și convenabil mod posibil.

Experiență de peste 15 ani

Cu o tradiție îndelungată și o echipă dedicată, Smart Imobiliare Iași vă aduce expertiză și cunoștințe solide în domeniul imobiliar, pentru a vă asigura că fiecare tranzacție este gestionată cu profesionalism și succes.

Administrare Proprietăți
Gestionăm proprietățile dumneavoastră cu atenție și profesionalism, asigurându-ne că acestea sunt întreținute corespunzător și atrag mereu potențiali clienți.
Închirieri și Vânzări
Oferim servicii complete pentru închirierea sau vânzarea proprietăților dumneavoastră, facilitând întregul proces și asigurându-ne că obțineți cel mai bun preț posibil.
Întocmire Dosar Notarial
Ne ocupăm de întocmirea dosarului notarial în vederea vânzării proprietății, asigurându-ne că toate documentele sunt în ordine și procesul se desfășoară fără probleme.
Obținerea Certificatului Energetic
Vă sprijinim în obținerea certificatului energetic necesar, contribuind astfel la promovarea eficienței energetice a proprietății dumneavoastră.
Intabularea Proprietății
Facilităm procesul de intabulare a proprietății pentru a vă asigura că toate drepturile de proprietate sunt înregistrate corect.
Evaluare și Expertiză
Realizăm evaluări precise ale proprietăților pentru a vă oferi o imagine clară a valorii acestora pe piață.
Consultanță și Expertiză Juridică
Echipa noastră oferă consultanță imobiliară de încredere și expertiză juridică pentru a vă ghida prin orice aspect al tranzacțiilor imobiliare.
Asistență în Vederea Negocierii
Vă susținem pe tot parcursul negocierilor, asigurându-ne că interesele dumneavoastră sunt protejate și că obțineți cele mai avantajoase condiții.
Publicare și Promovare Online
Ne ocupăm de publicarea și promovarea ofertelor dumneavoastră pe site-uri de specialitate, asigurându-ne că acestea ajung la un public cât mai larg.

La Smart Imobiliare Iași, ne-am asumat misiunea de a vă oferi servicii imobiliare complete și de încredere, adaptate cerințelor dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unei soluții pentru administrarea proprietății sau pentru realizarea unei tranzacții imobiliare, suntem aici să vă ghidăm și să vă sprijinim în fiecare pas al drumului. Cu noi, fiecare proprietate devine o poveste de succes imobiliar.

Contactați-ne astăzi pentru a începe!